Euro klampt aan rond 1,3550 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3532 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,67%, of bijna 2% minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer iets hoger, olieprijs tikt eveneens wat bij

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of ruim 1 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of bijna één procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro klampt aan rond 1,3550 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3532 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,67%, of bijna 2% minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer iets hoger, olieprijs tikt eveneens wat bij Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of ruim 1 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of bijna één procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.