De overname van Merrill Lynch was geen goede zet, tenminste wanneer we de analisten mogen geloven. Bovendien twijfelen de analisten er aan of de overname van Countrywide een goede zaak was.

Nu komt de foreclosure-crisis dus Bank of America achtervolgen. Sommige analisten wijzen er op dat de bank het erg moeilijk gaat krijgen om het hoofd boven water te houden.

Politiek Amerika kan Bank of America echter niet laten vallen. Een veelgehoord scenario is dat het congres een nieuwe wet gaat goedkeuren in de aard van de "The Financial Modernization and Stability Act of 2010", waardoor de problemen met de woonkredieten opgelost zouden raken.

De huidige crisis is volgens de analisten onmogelijk te vergelijken met die uit 2008. De nieuwe crisis heeft niets te maken met economie, met juridische problemen wat de foreclosure-crisis betreft.

De overname van Merrill Lynch was geen goede zet, tenminste wanneer we de analisten mogen geloven. Bovendien twijfelen de analisten er aan of de overname van Countrywide een goede zaak was. Nu komt de foreclosure-crisis dus Bank of America achtervolgen. Sommige analisten wijzen er op dat de bank het erg moeilijk gaat krijgen om het hoofd boven water te houden. Politiek Amerika kan Bank of America echter niet laten vallen. Een veelgehoord scenario is dat het congres een nieuwe wet gaat goedkeuren in de aard van de "The Financial Modernization and Stability Act of 2010", waardoor de problemen met de woonkredieten opgelost zouden raken. De huidige crisis is volgens de analisten onmogelijk te vergelijken met die uit 2008. De nieuwe crisis heeft niets te maken met economie, met juridische problemen wat de foreclosure-crisis betreft.