Grice hoopt dat zijn pessimisme als een contra-indicator zal werken - en dat de bui dus zonder gevolgen zal overtrekken - maar hij vreest dat we te laat zijn om de dans nog te kunnen ontspringen. Hij spreekt over de toekomst als de periode van Great Disorder.

Wat is er aan de hand?

De politiek van de centrale banken gaat de wereld op zijn kop zetten, volgens Grise stevenen we af op een sociale ontworteling op grote schaal van een formaat dat nog generaties met de gevolgen daarvan zal opzadelen. De gebeurtenissen die ons te wachten staan, zullen nog decennia lang voelbaar zijn.

In de Verenigde Staten is die ontworteling al goed zichtbaar, iedereen geeft iedereen de schuld dat het misloopt. Zo wordt de hele maatschappij uiteengescheurd.

Uiteindelijk zal iedereen het slachtoffer worden van de hyperinflatie die de centrale banken veroorzaken door massaal schulden op te bouwen.

Grice hoopt dat zijn pessimisme als een contra-indicator zal werken - en dat de bui dus zonder gevolgen zal overtrekken - maar hij vreest dat we te laat zijn om de dans nog te kunnen ontspringen. Hij spreekt over de toekomst als de periode van Great Disorder. Wat is er aan de hand?De politiek van de centrale banken gaat de wereld op zijn kop zetten, volgens Grise stevenen we af op een sociale ontworteling op grote schaal van een formaat dat nog generaties met de gevolgen daarvan zal opzadelen. De gebeurtenissen die ons te wachten staan, zullen nog decennia lang voelbaar zijn. In de Verenigde Staten is die ontworteling al goed zichtbaar, iedereen geeft iedereen de schuld dat het misloopt. Zo wordt de hele maatschappij uiteengescheurd. Uiteindelijk zal iedereen het slachtoffer worden van de hyperinflatie die de centrale banken veroorzaken door massaal schulden op te bouwen.