Maar de vraag mag worden gesteld wat er uiteindelijk eerst was: de kip of de ei. Soms lijkt het alsof een goedkopere munt absolute prioriteit heeft gekregen.

Jeff Saut, chief investment strategist bij Raymond James, is van mening dat de politici de bal voor zich blijven uitschoppen, er is nog altijd niets opgelost.

Zowel in de Verenigde Staten als in Europa wordt de kat uit de boom gekeken en dat zal uiteindelijk negatieve economische gevolgen hebben.

Saut verwacht dat de FED door het geld met een helicopter boven het financieel-economisch landschap uit te strooien de koers van de dollar wil doen verzwakken.

Daardoor zullen andere landen gedwongen worden te volgen, met alle gevolgen van dien. Het einde van de rit is dan nog niet in zicht.

Maar de vraag mag worden gesteld wat er uiteindelijk eerst was: de kip of de ei. Soms lijkt het alsof een goedkopere munt absolute prioriteit heeft gekregen. Jeff Saut, chief investment strategist bij Raymond James, is van mening dat de politici de bal voor zich blijven uitschoppen, er is nog altijd niets opgelost. Zowel in de Verenigde Staten als in Europa wordt de kat uit de boom gekeken en dat zal uiteindelijk negatieve economische gevolgen hebben. Saut verwacht dat de FED door het geld met een helicopter boven het financieel-economisch landschap uit te strooien de koers van de dollar wil doen verzwakken. Daardoor zullen andere landen gedwongen worden te volgen, met alle gevolgen van dien. Het einde van de rit is dan nog niet in zicht.