Zowel voor zijn land als voor China is het belangrijk dat deze reserves op een verstandige manier bewaard worden. Wie tussen de regels leest, zal onmiddellijk begrepen hebben dat Poetin de dollar weer eens in het vizier heeft genomen. Hij voert momenteel een duidelijk offensief tegen de greenback.

Volgens Poetin is het zaak om voorzichtig te zijn tegen de achtergrond van de huidige ongemakkelijke situatie in de wereldeconomie. Terloops merkte de president nog op dat China en Rusland verder zullen werken om de bilaterale handelsbetrekkingen in andere munten dan de dollar af te handelen.

Zowel voor zijn land als voor China is het belangrijk dat deze reserves op een verstandige manier bewaard worden. Wie tussen de regels leest, zal onmiddellijk begrepen hebben dat Poetin de dollar weer eens in het vizier heeft genomen. Hij voert momenteel een duidelijk offensief tegen de greenback. Volgens Poetin is het zaak om voorzichtig te zijn tegen de achtergrond van de huidige ongemakkelijke situatie in de wereldeconomie. Terloops merkte de president nog op dat China en Rusland verder zullen werken om de bilaterale handelsbetrekkingen in andere munten dan de dollar af te handelen.