Poetin neemt echter sneller dan verwacht wraak op Cameron: de Russische oligarchen halen massaal hun assets weg in Londen. Dat is een zware klap voor een stad die pretendeert om de financiële hoofdstad van de wereld te zijn. Bovendien is de Russische exit nog maar pas begonnen.

Waarschijnlijk heeft Cameron er geen rekening mee gehouden dat er zoveel Russisch geld in Londen aanwezig is. Hij zal alleen rekening gehouden met het feit dat het Verenigd Koninkrijk niet van Rusland afhankelijk is van olie en aardgas, maar heeft blijkbaar het slijk van de aarde over het hoofd gezien.

Poetin neemt echter sneller dan verwacht wraak op Cameron: de Russische oligarchen halen massaal hun assets weg in Londen. Dat is een zware klap voor een stad die pretendeert om de financiële hoofdstad van de wereld te zijn. Bovendien is de Russische exit nog maar pas begonnen. Waarschijnlijk heeft Cameron er geen rekening mee gehouden dat er zoveel Russisch geld in Londen aanwezig is. Hij zal alleen rekening gehouden met het feit dat het Verenigd Koninkrijk niet van Rusland afhankelijk is van olie en aardgas, maar heeft blijkbaar het slijk van de aarde over het hoofd gezien.