Toch zijn steeds meer analisten er van overtuigd dat er een grote toekomst is weggelegd voor virtuele munten, maar dan wel op voorwaarde dat ze op een stevige basis zijn gevestigd. In dat verband werd er de afgelopen maanden steeds vaker naar Google gekeken.

Dit bedrijf heeft zichzelf steeds nadrukkelijker gemanifesteerd in meer en meer niches van de technologiesector. Aan cryptocurrencies heeft het bedrijf zich nog niet gewaagd, maar het lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn alvorens Google ook in die ring zal komen. De komst van de internetreus zou de echte doorbraak voor de virtuele munt kunnen worden.

Toch zijn steeds meer analisten er van overtuigd dat er een grote toekomst is weggelegd voor virtuele munten, maar dan wel op voorwaarde dat ze op een stevige basis zijn gevestigd. In dat verband werd er de afgelopen maanden steeds vaker naar Google gekeken. Dit bedrijf heeft zichzelf steeds nadrukkelijker gemanifesteerd in meer en meer niches van de technologiesector. Aan cryptocurrencies heeft het bedrijf zich nog niet gewaagd, maar het lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn alvorens Google ook in die ring zal komen. De komst van de internetreus zou de echte doorbraak voor de virtuele munt kunnen worden.