Volgens het IMF betrof het een louter theoretische denkoefening. Ongeveer 10% van de spaartegoeden van de Europeanen zou volstaan om de crisis op te lossen. De Europeanen reageerden furieus, waarbij terecht werd opgemerkt dat spaargeld al zwaar wordt belast.

Dat van die louter theoretische denkoefening is uiteraard een smoesje om de echte plannen te camoufleren. De plannen voor een aanslag op ons spaargeld liggen wel degelijk op tafel, het IMF heeft alleen willen testen hoe warm het water eigenlijk was. Spaarders zijn met deze gewaarschuwd: ons spaargeld loopt wel degelijk gevaar.

Volgens het IMF betrof het een louter theoretische denkoefening. Ongeveer 10% van de spaartegoeden van de Europeanen zou volstaan om de crisis op te lossen. De Europeanen reageerden furieus, waarbij terecht werd opgemerkt dat spaargeld al zwaar wordt belast. Dat van die louter theoretische denkoefening is uiteraard een smoesje om de echte plannen te camoufleren. De plannen voor een aanslag op ons spaargeld liggen wel degelijk op tafel, het IMF heeft alleen willen testen hoe warm het water eigenlijk was. Spaarders zijn met deze gewaarschuwd: ons spaargeld loopt wel degelijk gevaar.