Zowel in de aardappeldivisie als in de diepvriesgroentedivisie werd een daling van de verkochte volumes opgetekend ten opzichte van vorig jaar.

De impact van de gedaalde volumes (-13,99%) in de aardappeldivisie werd meer dan gecompenseerd door de gestegen verkoopprijs die er is gekomen naar aanleiding van de sterk gestegen aankoopprijs van de verse aardappelen.

Binnen de diepvriesgroentedivisie daalde het verkocht volume met 6,50%. Bij gelijkblijvende wisselkoers van het Britse Pond daalt de omzet van de diepvriesgroentedivisie met 4,57%.

De integratie van de diepvriesactiviteiten van CECAB krijgt de hoogste aandacht en ook de overname en integratie van Scana Noliko zal een hoge prioriteit vormen.

De Raad van Bestuur en het management zijn vol vertrouwen dat de fundamenten aanwezig zijn om op termijn verder te groeien in omzet en rentabiliteit.

De nog steeds onzekere economische omstandigheden maken het echter moeilijk om een specifieke prognose voorop te stellen voor 2011 en de komende jaren.

Zowel in de aardappeldivisie als in de diepvriesgroentedivisie werd een daling van de verkochte volumes opgetekend ten opzichte van vorig jaar. De impact van de gedaalde volumes (-13,99%) in de aardappeldivisie werd meer dan gecompenseerd door de gestegen verkoopprijs die er is gekomen naar aanleiding van de sterk gestegen aankoopprijs van de verse aardappelen. Binnen de diepvriesgroentedivisie daalde het verkocht volume met 6,50%. Bij gelijkblijvende wisselkoers van het Britse Pond daalt de omzet van de diepvriesgroentedivisie met 4,57%. De integratie van de diepvriesactiviteiten van CECAB krijgt de hoogste aandacht en ook de overname en integratie van Scana Noliko zal een hoge prioriteit vormen. De Raad van Bestuur en het management zijn vol vertrouwen dat de fundamenten aanwezig zijn om op termijn verder te groeien in omzet en rentabiliteit. De nog steeds onzekere economische omstandigheden maken het echter moeilijk om een specifieke prognose voorop te stellen voor 2011 en de komende jaren.