Het management is van mening dat de grondlaag is gelegd voor verdere groei op langere termijn, zowel wat betreft omzet als wat betreft winstgevendheid. Guy Sips en Pascale Weber van KBC Securities bekeken de situatie bij het bedrijf even van dichtbij.

Advies opbouwen blijft gehandhaafd

De integratie van de diepvriesactiviteiten van Cecab kan leiden tot een verdere verbetering van de marges, aldus Guy Sips en Pascale Weber.

Na de overname van Scana Noliko kan verder worden gewerkt aan het realiseren van synergiën. Het advies accumulate en het koersdoel van 9,80 euro blijven gehandhaafd.

De koers van PinguinLutosa beweegt momenteel in een dalende trend, nadat in de loop van de maand mei op 9,25 euro een jaarpiek werd opgetekend. Momenteel noteert de koers rond 8 euro, ten opzichte van bodem voor de afgelopen 12 maanden op 7,10 euro.

Het management is van mening dat de grondlaag is gelegd voor verdere groei op langere termijn, zowel wat betreft omzet als wat betreft winstgevendheid. Guy Sips en Pascale Weber van KBC Securities bekeken de situatie bij het bedrijf even van dichtbij.Advies opbouwen blijft gehandhaafd De integratie van de diepvriesactiviteiten van Cecab kan leiden tot een verdere verbetering van de marges, aldus Guy Sips en Pascale Weber. Na de overname van Scana Noliko kan verder worden gewerkt aan het realiseren van synergiën. Het advies accumulate en het koersdoel van 9,80 euro blijven gehandhaafd. De koers van PinguinLutosa beweegt momenteel in een dalende trend, nadat in de loop van de maand mei op 9,25 euro een jaarpiek werd opgetekend. Momenteel noteert de koers rond 8 euro, ten opzichte van bodem voor de afgelopen 12 maanden op 7,10 euro.