Bijkomend engageert de CECAB-groep zich om een participatie van minstens 10% bij PinguinLutosa te verwerven. De modaliteiten liggen nog niet vast maar zullen gecommuniceerd worden zodra deze gekend zijn.

De ambitie voor de CECAB-groep is zich te scharen bij een gekende speler in de sector om zo een nog belangrijker Europese topspeler te worden in de diepvriesgroentesector.

Deze toenadering betekent voor PinguinLutosa opnieuw een belangrijke stap in de verdere uitbouw van de Groep. Immers kan het hierdoor de diepvriesgroente-activiteiten met meer dan 50% doen toenemen.

De productiesites en de markten van d'Aucy Frozen Foods zijn zeer complementair met die van de diepvriesgroentedivisie van PinguinLutosa.

De synergie van productiemiddelen en geografische markten zal leiden tot een verdere optimale ontwikkeling van de sterke troeven van beide groepen.

Bijkomend engageert de CECAB-groep zich om een participatie van minstens 10% bij PinguinLutosa te verwerven. De modaliteiten liggen nog niet vast maar zullen gecommuniceerd worden zodra deze gekend zijn. De ambitie voor de CECAB-groep is zich te scharen bij een gekende speler in de sector om zo een nog belangrijker Europese topspeler te worden in de diepvriesgroentesector. Deze toenadering betekent voor PinguinLutosa opnieuw een belangrijke stap in de verdere uitbouw van de Groep. Immers kan het hierdoor de diepvriesgroente-activiteiten met meer dan 50% doen toenemen. De productiesites en de markten van d'Aucy Frozen Foods zijn zeer complementair met die van de diepvriesgroentedivisie van PinguinLutosa. De synergie van productiemiddelen en geografische markten zal leiden tot een verdere optimale ontwikkeling van de sterke troeven van beide groepen.