De Raad van Bestuur van PinguinLutosa heeft de kapitaalverhoging nu definitief goedgekeurd. De kapitaalverhoging zal plaatsvinden voor eind oktober.

Herwig Dejonghe stelt trots: "Met de CECAB-groep treedt een sterke aandeelhoudersgroep toe tot het kapitaal van onze Groep. Deze aandeelhouder heeft ook een zeer sterke verbondenheid met de agrarische en de voedingsmiddelensector."

Los van de kapitaalverhoging neemt PinguinLutosa vanaf 1 mei 2011 de operationele leiding over van de diepvriesgroentenactiviteiten van de CECAB-groep. Hiertoe zal ze de productiesites huren en het personeel overnemen.

De Raad van Bestuur van PinguinLutosa heeft de kapitaalverhoging nu definitief goedgekeurd. De kapitaalverhoging zal plaatsvinden voor eind oktober. Herwig Dejonghe stelt trots: "Met de CECAB-groep treedt een sterke aandeelhoudersgroep toe tot het kapitaal van onze Groep. Deze aandeelhouder heeft ook een zeer sterke verbondenheid met de agrarische en de voedingsmiddelensector." Los van de kapitaalverhoging neemt PinguinLutosa vanaf 1 mei 2011 de operationele leiding over van de diepvriesgroentenactiviteiten van de CECAB-groep. Hiertoe zal ze de productiesites huren en het personeel overnemen.