Het geheel van dit vastgoed wordt echter sinds 2011 gehuurd door Pinguin NV, die er een gedeelte van haar activiteiten uitbaat.

De intentieverklaring omvat een princiepsakkoord over de overwogen overname, die onderworpen is aan de vervulling van een aantal gebruikelijke opschortende voorwaarden, zoals een conformiteitsnazicht, de goedkeuring door de banken van Pinguin NV, de closing van de verkoop van de aardappeldivisie ('Lutosa') aan McCain Foods (zie persbericht van 19 oktober 2012) en het finaliseren van de vereiste juridische en financiële documenten tussen de partijen.

Het geheel van dit vastgoed wordt echter sinds 2011 gehuurd door Pinguin NV, die er een gedeelte van haar activiteiten uitbaat. De intentieverklaring omvat een princiepsakkoord over de overwogen overname, die onderworpen is aan de vervulling van een aantal gebruikelijke opschortende voorwaarden, zoals een conformiteitsnazicht, de goedkeuring door de banken van Pinguin NV, de closing van de verkoop van de aardappeldivisie ('Lutosa') aan McCain Foods (zie persbericht van 19 oktober 2012) en het finaliseren van de vereiste juridische en financiële documenten tussen de partijen.