Het geheel van dit vastgoed wordt sinds 2011 gehuurd door de Pinguin Groep (Greenyard Foods), die er een gedeelte van haar activiteiten uitbaat.

Na deze transactie zal Greenyard Foods het geheel van de aandelen bezitten van de vennootschappen D'Aucy Polska in Polen en Bajaj Hutoipari in Hongarije en zal het de meerderheid van de aandelen in de vennootschappen Vallée de la Lys SAS en Moréac Surgelés SAS in Frankrijk in haar bezit hebben (UFM behoudt 34% van zijn aandeelhouderschap).

De transactie omhelst vier productie-eenheden in Polen, twee in Hongarije en twee in Frankrijk.

Het geheel van dit vastgoed wordt sinds 2011 gehuurd door de Pinguin Groep (Greenyard Foods), die er een gedeelte van haar activiteiten uitbaat. Na deze transactie zal Greenyard Foods het geheel van de aandelen bezitten van de vennootschappen D'Aucy Polska in Polen en Bajaj Hutoipari in Hongarije en zal het de meerderheid van de aandelen in de vennootschappen Vallée de la Lys SAS en Moréac Surgelés SAS in Frankrijk in haar bezit hebben (UFM behoudt 34% van zijn aandeelhouderschap). De transactie omhelst vier productie-eenheden in Polen, twee in Hongarije en twee in Frankrijk.