Dat betekent dat de beleggers wel degelijk rekening houden met een terugkeer van de inflatie in de regio.

Het fonds zal een gemiddelde return van 2 tot 3% bieden voor de gemiddelde stijging van de consumentenprijzen in Singapore en Hong Kong.

Michael Thompson, fondsbeheerder bij Pimco, kondigde tevens de lancering van een fonds dat in Aziatische staatsobligaties aan.

Beide fondsen zullen in de loop van het tweede kwartaal worden gelanceerd. Thompson merkt op dat de inflatie in Azië hoger is dan de geïndustrialiseerde wereld, zodat er wel degelijk behoefte is aan een beleggingsfonds dat bescherming kan beiden tegen inflatie.

Dat betekent dat de beleggers wel degelijk rekening houden met een terugkeer van de inflatie in de regio. Het fonds zal een gemiddelde return van 2 tot 3% bieden voor de gemiddelde stijging van de consumentenprijzen in Singapore en Hong Kong. Michael Thompson, fondsbeheerder bij Pimco, kondigde tevens de lancering van een fonds dat in Aziatische staatsobligaties aan. Beide fondsen zullen in de loop van het tweede kwartaal worden gelanceerd. Thompson merkt op dat de inflatie in Azië hoger is dan de geïndustrialiseerde wereld, zodat er wel degelijk behoefte is aan een beleggingsfonds dat bescherming kan beiden tegen inflatie.