Voorlopig zit Gross in het verliezende kamp, want zijn vlaggenschip Total Return Fund beleefde de slechtste mei-maand in meer dan vijf jaar. Daarnaast is de rente sindsdien blijven stijgen, waarbij inmiddels de kaap van 2,75% zelfs even in het vizier is gekomen.

Gross, die overigens in een recent verleden een paar opvallende misstapjes heeft gezet, maakt zich daar echter weinig zorgen over. Hij belegt voor de lange termijn en gelooft dat de situatie op de Amerikaanse obligatiemarkt bekeken over wat langere termijn zal koelen zonder blazen.

Voorlopig zit Gross in het verliezende kamp, want zijn vlaggenschip Total Return Fund beleefde de slechtste mei-maand in meer dan vijf jaar. Daarnaast is de rente sindsdien blijven stijgen, waarbij inmiddels de kaap van 2,75% zelfs even in het vizier is gekomen. Gross, die overigens in een recent verleden een paar opvallende misstapjes heeft gezet, maakt zich daar echter weinig zorgen over. Hij belegt voor de lange termijn en gelooft dat de situatie op de Amerikaanse obligatiemarkt bekeken over wat langere termijn zal koelen zonder blazen.