Pierre L'hoest, CEO van EVS gaf volgende toelichting op de cijfers: "In een omgeving waar we enkele tekenen zagen van herstel van de industrie, voornamelijk gedreven door de sterkere inkomen voor TV stations, gemengd met een behoefte aan het optimaliseren van het bestaande apparatuur's gebruik, zijn we erin geslaagd om een sterke prestatie te realiseren in 2010. De crisis heeft voor klanten de noodzaak versterkt de manier waarop hun processen zijn ontworpen te optimaliseren. Hoge definitie zal een sterke groeifactor voor de komende jaren blijven. In 2011 zal onze focus niet veranderen: investeren in innovatie, om ervoor te zorgen dat we in staat zijn om veel verschillende behoeften van de klanten in de studio te kunnen beantwoorden, en onze activiteiten blijven uitbreiden om de ontwikkeling van de onderneming te ondersteunen."

Jacques Galloy, CFO voegde volgende opmerkingen toe met betrekking tot de resultaten en vooruitzichten: "In dit vierde kwartaal bedroeg de omzet EUR 26,9 miljoen (+31,3%), wat leidt tot een recordjaar in 2010 (+45.2% tot EUR 111,2 miljoen), hoger dan het prognose van het bedrijf. De bedrijfsmarge voor 2010 was iets hoger dan 2009, op 50,0% van de omzet, in lijn met onze verwachtingen. Voor 2011 verwachten we een hefboomeffect van het herstel van de industrie, en van de belangrijkste drijvers die geldig blijven. Dit is een oneven jaar, zonder belangrijke sportevenementen (die meer dan EUR 10 miljoen huurcontracten bedroegen in 2010). Wij blijven sterk investeren in uitbreiding in nieuwe niches en innovatie in nieuwe oplossingen, wat leidde tot een groei van 33% van ons personeelsbestand het afgelopen jaar. Natuurlijk heeft dit een negatief impact op onze marges op korte termijn, omdat we de R & D niet activeren, maar hopelijk maakt het de weg vrij voor toekomstige betere marges, net als over de periode 2002-2005. Lopende diversificatie, London 2012 aan de horizon en toekomstige grote sportevenementen in de opkomende markten zullen voor ons andere drijvers zijn in de toekomst."

Pierre L'hoest, CEO van EVS gaf volgende toelichting op de cijfers: "In een omgeving waar we enkele tekenen zagen van herstel van de industrie, voornamelijk gedreven door de sterkere inkomen voor TV stations, gemengd met een behoefte aan het optimaliseren van het bestaande apparatuur's gebruik, zijn we erin geslaagd om een sterke prestatie te realiseren in 2010. De crisis heeft voor klanten de noodzaak versterkt de manier waarop hun processen zijn ontworpen te optimaliseren. Hoge definitie zal een sterke groeifactor voor de komende jaren blijven. In 2011 zal onze focus niet veranderen: investeren in innovatie, om ervoor te zorgen dat we in staat zijn om veel verschillende behoeften van de klanten in de studio te kunnen beantwoorden, en onze activiteiten blijven uitbreiden om de ontwikkeling van de onderneming te ondersteunen." Jacques Galloy, CFO voegde volgende opmerkingen toe met betrekking tot de resultaten en vooruitzichten: "In dit vierde kwartaal bedroeg de omzet EUR 26,9 miljoen (+31,3%), wat leidt tot een recordjaar in 2010 (+45.2% tot EUR 111,2 miljoen), hoger dan het prognose van het bedrijf. De bedrijfsmarge voor 2010 was iets hoger dan 2009, op 50,0% van de omzet, in lijn met onze verwachtingen. Voor 2011 verwachten we een hefboomeffect van het herstel van de industrie, en van de belangrijkste drijvers die geldig blijven. Dit is een oneven jaar, zonder belangrijke sportevenementen (die meer dan EUR 10 miljoen huurcontracten bedroegen in 2010). Wij blijven sterk investeren in uitbreiding in nieuwe niches en innovatie in nieuwe oplossingen, wat leidde tot een groei van 33% van ons personeelsbestand het afgelopen jaar. Natuurlijk heeft dit een negatief impact op onze marges op korte termijn, omdat we de R & D niet activeren, maar hopelijk maakt het de weg vrij voor toekomstige betere marges, net als over de periode 2002-2005. Lopende diversificatie, London 2012 aan de horizon en toekomstige grote sportevenementen in de opkomende markten zullen voor ons andere drijvers zijn in de toekomst."