In Italië zit alles nog muurvast, Beppe Grillo van de Vijfsterrenbeweging wil nog altijd van geen onderhandelingen weten.

Inmiddels heeft de leider van de extreem-linkse coalitie een ultimatum aan het adres van Grillo gesteld, kwestie van alsnog een coalitie op de been te brengen.

Wanneer hij dat niet wil, moeten hij en zijn partij de Italianen zo snel mogelijk weer naar de stembus laten gaan. Bersani maakte gisteren op een persconferentie nog zijn beklag dat alle gesprekken met Grillo tot dusver gesprekken aan dovemansoren zijn geweest, de komiek wil van geen wijken weten.

In Italië zit alles nog muurvast, Beppe Grillo van de Vijfsterrenbeweging wil nog altijd van geen onderhandelingen weten. Inmiddels heeft de leider van de extreem-linkse coalitie een ultimatum aan het adres van Grillo gesteld, kwestie van alsnog een coalitie op de been te brengen. Wanneer hij dat niet wil, moeten hij en zijn partij de Italianen zo snel mogelijk weer naar de stembus laten gaan. Bersani maakte gisteren op een persconferentie nog zijn beklag dat alle gesprekken met Grillo tot dusver gesprekken aan dovemansoren zijn geweest, de komiek wil van geen wijken weten.