In combinatie met de eerder aangekondigde verbeterende marktvooruitzichten voor de niet-weefmachinegebonden activiteiten (Proferro, PsiControl Mechatronics) betekent dit dat de Picanol Group op erg korte termijn opnieuw extra medewerkers zal aanwerven om deze productiepiek op te kunnen vangen.

In dit kader is de Picanol Group op zoek naar 150 extra tijdelijke arbeiders voor zijn productievestiging te Ieper. Vandaag telt de Picanol Group in Ieper 1.138 medewerkers.

De profielen die de Picanol Group zoekt zijn onder meer monteerders, productie-arbeiders, CNC-bedieners, ontbramers en logistieke medewerkers. De Picanol Group maakt op dinsdag 31 augustus 2010 (nabeurs) zijn resultaten over het eerste halfjaar van 2010 bekend.

In combinatie met de eerder aangekondigde verbeterende marktvooruitzichten voor de niet-weefmachinegebonden activiteiten (Proferro, PsiControl Mechatronics) betekent dit dat de Picanol Group op erg korte termijn opnieuw extra medewerkers zal aanwerven om deze productiepiek op te kunnen vangen. In dit kader is de Picanol Group op zoek naar 150 extra tijdelijke arbeiders voor zijn productievestiging te Ieper. Vandaag telt de Picanol Group in Ieper 1.138 medewerkers. De profielen die de Picanol Group zoekt zijn onder meer monteerders, productie-arbeiders, CNC-bedieners, ontbramers en logistieke medewerkers. De Picanol Group maakt op dinsdag 31 augustus 2010 (nabeurs) zijn resultaten over het eerste halfjaar van 2010 bekend.