De bouwwerkzaamheden voor de nieuwe proefdraaizone en het nieuwe trainingscentrum voor weefmachines in Ieper zijn afgerond.

De nieuwe gebouwen worden op 11 september 2014 plechtig geopend. In combinatie met verdere productiviteits- en kwaliteitsverbeteringen wil de Picanol Group in Ieper zijn concurrentiepositie verbeteren.

De Picanol Group blijft inzetten op productontwikkeling en -vernieuwing om zijn hoog-technologische activiteiten verder uit te bouwen.

In juni 2014 stelde Picanol zijn nieuwe grijperweefmachine GTMax-i voor op de vakbeurs ITMA Asia + CITME 2014 in Shanghai (China).

De bouwwerkzaamheden voor de nieuwe proefdraaizone en het nieuwe trainingscentrum voor weefmachines in Ieper zijn afgerond. De nieuwe gebouwen worden op 11 september 2014 plechtig geopend. In combinatie met verdere productiviteits- en kwaliteitsverbeteringen wil de Picanol Group in Ieper zijn concurrentiepositie verbeteren. De Picanol Group blijft inzetten op productontwikkeling en -vernieuwing om zijn hoog-technologische activiteiten verder uit te bouwen. In juni 2014 stelde Picanol zijn nieuwe grijperweefmachine GTMax-i voor op de vakbeurs ITMA Asia + CITME 2014 in Shanghai (China).