De balans blijft sterk. De analisten van ABN Amro blijven het aandeel volgen met een houdadvies.

Philips blijft ervan overtuigd dat de doelstellingen zullen worden gehaald, maar dat pas later in het jaar daar de vruchten van worden geplukt.

De besparingen als gevolg van de herstructureringen lopen vooruit op de planning al zullen de totale kosten conform verwachting uitpakken.

De analisten van ABN Amro handhaven het houdadvies voor Philips. Hoewel het nettoverlies hoger uitpakte dan verwacht, was de aangepaste winst hoger.

Ook zien zij de verkoop van de Lifestyle Entertainment-activiteiten als iets positiefs, waardoor de Consumer Lifestyle-activiteiten weer op een sterk groeitraject zitten.

Het aandeel wordt gewaardeerd in lijn met de sector, maar het momentum is goed. Analisten verhogen hun winstverwachtingen en de balans is sterk.

De balans blijft sterk. De analisten van ABN Amro blijven het aandeel volgen met een houdadvies. Philips blijft ervan overtuigd dat de doelstellingen zullen worden gehaald, maar dat pas later in het jaar daar de vruchten van worden geplukt. De besparingen als gevolg van de herstructureringen lopen vooruit op de planning al zullen de totale kosten conform verwachting uitpakken. De analisten van ABN Amro handhaven het houdadvies voor Philips. Hoewel het nettoverlies hoger uitpakte dan verwacht, was de aangepaste winst hoger. Ook zien zij de verkoop van de Lifestyle Entertainment-activiteiten als iets positiefs, waardoor de Consumer Lifestyle-activiteiten weer op een sterk groeitraject zitten. Het aandeel wordt gewaardeerd in lijn met de sector, maar het momentum is goed. Analisten verhogen hun winstverwachtingen en de balans is sterk.