Op dit ogenblik bevindt de koers zich wel op een interessant punt: de koers worstelt met de weerstand van de langetermijnweerstandslijn die de koerstoppen van 2000, 2007 en 2010 met mekaar verbindt.

De koers lijkt uitgebroken te zijn en valt nu terug tot de weerstandslijn (die nu als steun optreedt), een typisch fenomeen na een uitbraak.

De RSI-indicator bevindt zich op neutrale niveaus en kan het momentum voor een verdere stijging leveren. Bij een verdere stijging ligt de weerstand op 24,50 - 26 euro.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck de consolidatie van de afgelopen maanden. Deze consolidatie lijkt de vorm van een driehoekspatroon aan te nemen.

Van Herck kan een terugval naar de onderkant van het patroon in de komende dagen niet volledig uitsluiten. Maar dit zou de finale fase van het patroon moeten zijn waarna er een opwaartse uitbraak richting de vorige top (24,16 euro) en de weerstand op 24,50 plaatsvindt.

Op dit ogenblik bevindt de koers zich wel op een interessant punt: de koers worstelt met de weerstand van de langetermijnweerstandslijn die de koerstoppen van 2000, 2007 en 2010 met mekaar verbindt. De koers lijkt uitgebroken te zijn en valt nu terug tot de weerstandslijn (die nu als steun optreedt), een typisch fenomeen na een uitbraak. De RSI-indicator bevindt zich op neutrale niveaus en kan het momentum voor een verdere stijging leveren. Bij een verdere stijging ligt de weerstand op 24,50 - 26 euro. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck de consolidatie van de afgelopen maanden. Deze consolidatie lijkt de vorm van een driehoekspatroon aan te nemen. Van Herck kan een terugval naar de onderkant van het patroon in de komende dagen niet volledig uitsluiten. Maar dit zou de finale fase van het patroon moeten zijn waarna er een opwaartse uitbraak richting de vorige top (24,16 euro) en de weerstand op 24,50 plaatsvindt.