Hoewel er geen financiële details bekend zijn gemaakt, betaalt Philips volgens het FD en Il Sole 24 Eur 200 miljoen voor dit bedrijf dat in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een gerenommeerde partij met een sterk merk.

De activiteiten zijn verspreid over meerdere markten in Europa, de VS, Latijns-Amerika, Australië en Azië. Deze middelgrote acquisitie lijkt volgens Theodoor Gilissen Bankiers goed te passen binnen de strategie van Philips en is een goede aanvulling op de Senseo, het zeer succesvolle koffieapparaat dat door Philips op de markt is gebracht.

De finale overeenkomst zal afhangen van een overeenkomst met de banken aangezien bestaande kredietfaciliteiten nog moeten worden afgewikkeld.

Philips is één van de top picks van Theodoor Gilissen Bankiers aangezien de bank verwacht dat een geleidelijk economisch herstel een positief effect zal hebben op omzet en winst én aangezien Philips aantrekkelijk is gewaardeerd. Philips is daarom Buy.

Hoewel er geen financiële details bekend zijn gemaakt, betaalt Philips volgens het FD en Il Sole 24 Eur 200 miljoen voor dit bedrijf dat in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een gerenommeerde partij met een sterk merk. De activiteiten zijn verspreid over meerdere markten in Europa, de VS, Latijns-Amerika, Australië en Azië. Deze middelgrote acquisitie lijkt volgens Theodoor Gilissen Bankiers goed te passen binnen de strategie van Philips en is een goede aanvulling op de Senseo, het zeer succesvolle koffieapparaat dat door Philips op de markt is gebracht. De finale overeenkomst zal afhangen van een overeenkomst met de banken aangezien bestaande kredietfaciliteiten nog moeten worden afgewikkeld. Philips is één van de top picks van Theodoor Gilissen Bankiers aangezien de bank verwacht dat een geleidelijk economisch herstel een positief effect zal hebben op omzet en winst én aangezien Philips aantrekkelijk is gewaardeerd. Philips is daarom Buy.