Philippe Gijsels (Fortis BNPP): "Inderdaad, technisch gesproken zien we niet meteen aanleiding voor een hausse-markt die tot stand kan komen. De schade die aan de charts in de voorbije weken was aanzienlijk, een dergelijke schade kan niet zomaar op één, twee, drie goedgemaakt worden. "

Het is daarom nog te vroeg om al van een trendommekeer te spreken. Gijsels: "Het vergt meerdere dagen alvorens het beeld weer zal zijn gedraaid. Bovendien moeten we er rekening mee houden dat de beste beursdagen zich traditioneel in bear markets voordoen. Het kan dus best zijn dat we eerder vroeg of laat weer naar beneden gaan. De huidige marktomstandigheden worden gekenmerkt door lage volumes en dan zijn grote bewegingen altijd mogelijk. Maar om te spreken van de overgang van een beren- naar een stierenmarkt, is het duidelijk nog te vroeg."

Philippe Gijsels (Fortis BNPP): "Inderdaad, technisch gesproken zien we niet meteen aanleiding voor een hausse-markt die tot stand kan komen. De schade die aan de charts in de voorbije weken was aanzienlijk, een dergelijke schade kan niet zomaar op één, twee, drie goedgemaakt worden. " Het is daarom nog te vroeg om al van een trendommekeer te spreken. Gijsels: "Het vergt meerdere dagen alvorens het beeld weer zal zijn gedraaid. Bovendien moeten we er rekening mee houden dat de beste beursdagen zich traditioneel in bear markets voordoen. Het kan dus best zijn dat we eerder vroeg of laat weer naar beneden gaan. De huidige marktomstandigheden worden gekenmerkt door lage volumes en dan zijn grote bewegingen altijd mogelijk. Maar om te spreken van de overgang van een beren- naar een stierenmarkt, is het duidelijk nog te vroeg."