Philippe Gijsels (BNP Paribas): "Quod nunc?, is de vraag die iedereen zich stelt. Ik ben al tijdje zeer voorzichtig wat de beurs betreft. Het heeft me verwonderd dat de hausse-markt zolang heeft standgehouden. Bovendien was er sprake van een overdrijvingsfactor, ik vermoed dat de koersen ongeveer 20% te sterk waren doorgestegen."

De neerwaartse beweging kan nog wel een tijdje doorgaan, wat niet betekent dat er niet af en toe correcties naar omhoog gaan plaatsvinden. Gijsels: "Ik vermoed dat de daling pas ten einde zal zijn wanneer er een overdrijving naar beneden toe plaatsvindt. Er gaan zich dan weer opportuniteiten aanbieden, maar dat is voorlopig nog toekomstmuziek. We hebben een paar moeilijke jaren voor de boeg, jaren die gekenmerkt gaan worden door schuldenafbouw. Het was pas opnieuw interessant om weer aandelen te kopen wanneer iedereen de buik vol heeft van de beurs."

Philippe Gijsels (BNP Paribas): "Quod nunc?, is de vraag die iedereen zich stelt. Ik ben al tijdje zeer voorzichtig wat de beurs betreft. Het heeft me verwonderd dat de hausse-markt zolang heeft standgehouden. Bovendien was er sprake van een overdrijvingsfactor, ik vermoed dat de koersen ongeveer 20% te sterk waren doorgestegen." De neerwaartse beweging kan nog wel een tijdje doorgaan, wat niet betekent dat er niet af en toe correcties naar omhoog gaan plaatsvinden. Gijsels: "Ik vermoed dat de daling pas ten einde zal zijn wanneer er een overdrijving naar beneden toe plaatsvindt. Er gaan zich dan weer opportuniteiten aanbieden, maar dat is voorlopig nog toekomstmuziek. We hebben een paar moeilijke jaren voor de boeg, jaren die gekenmerkt gaan worden door schuldenafbouw. Het was pas opnieuw interessant om weer aandelen te kopen wanneer iedereen de buik vol heeft van de beurs."