Philippe Gijsels (BNP Paribas): "Eigenlijk zouden we zo'n correctie al gehad moeten hebben. 'Buy the rumour, sell the news', zo luidt een bekend beursspreekwoord. De beleggers hadden een voorsprong genomen op meevallende bedrijfsresultaten en die hebben we ook gekregen."

De vraag is of de beleggers noch altijd op elk dipje moeten kopen. Gijsels: "Ik zou toch wat voorzichtiger worden, want links en rechts zijn er kleine barstjes in het cement opgedoken. Een aantal factoren roepen zeer zeker op tot voorzichtigheid, meer dan enkele weken geleden. Zo zijn de waarderingen toch niet meer zo bescheiden als ze een tijdje geleden waren. Hoe hoger de koersen oplopen, hoe meer het zaak is om op de hoede te zijn."

Philippe Gijsels (BNP Paribas): "Eigenlijk zouden we zo'n correctie al gehad moeten hebben. 'Buy the rumour, sell the news', zo luidt een bekend beursspreekwoord. De beleggers hadden een voorsprong genomen op meevallende bedrijfsresultaten en die hebben we ook gekregen." De vraag is of de beleggers noch altijd op elk dipje moeten kopen. Gijsels: "Ik zou toch wat voorzichtiger worden, want links en rechts zijn er kleine barstjes in het cement opgedoken. Een aantal factoren roepen zeer zeker op tot voorzichtigheid, meer dan enkele weken geleden. Zo zijn de waarderingen toch niet meer zo bescheiden als ze een tijdje geleden waren. Hoe hoger de koersen oplopen, hoe meer het zaak is om op de hoede te zijn."