Bruno Verstraete (BNP Paribas): " Het is duidelijk dat op economisch vlak Belgie sterk heeft kunnen profiteren van de goede gang van zaken in Duitsland en de Internationale handel. De sterke prestatie van de havens zijn hiervan een goede illustratie. We zijn dan ook nog steeds van mening dat de problemen waar we mee geconfronteerd worden dan ook meer van algemeen Europese en zelfs mondiale aard zijn dan specifiek Belgische."

Maar natuurlijk maakt de huidige politieke impasse het er niet beter op. Gijsels: "Ondanks de cijfers que budget onder controle zijn en Belgie ook op andere parameters bij de betere leerlingen van de Europese klas is blijft het buitenland focussen op de totale overheidsschuld die met het psychologische belangrijke niveau van 100 procent flirten."

Bruno Verstraete (BNP Paribas): " Het is duidelijk dat op economisch vlak Belgie sterk heeft kunnen profiteren van de goede gang van zaken in Duitsland en de Internationale handel. De sterke prestatie van de havens zijn hiervan een goede illustratie. We zijn dan ook nog steeds van mening dat de problemen waar we mee geconfronteerd worden dan ook meer van algemeen Europese en zelfs mondiale aard zijn dan specifiek Belgische." Maar natuurlijk maakt de huidige politieke impasse het er niet beter op. Gijsels: "Ondanks de cijfers que budget onder controle zijn en Belgie ook op andere parameters bij de betere leerlingen van de Europese klas is blijft het buitenland focussen op de totale overheidsschuld die met het psychologische belangrijke niveau van 100 procent flirten."