Na eerdere afkeuring is het dossier nu uitgebreid met aanvullende testresultaten, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. Voor de Verenigde Staten wordt het dossier voor de BLA (biologische licentie aanvraag) voorbereid en wordt een voor-afspraak met de FDA in de tweede helft van dit jaar aangevraagd.

Ook voor andere landen wordt gewerkt aan dossiers voor toelating. De rating van Theodoor Gilissen Bankiers voor Pharming is Hold in afwachting van de ontwikkelingen van Rhucin, een belangrijk product voor Pharming in de totale producten pijplijn.

Na eerdere afkeuring is het dossier nu uitgebreid met aanvullende testresultaten, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. Voor de Verenigde Staten wordt het dossier voor de BLA (biologische licentie aanvraag) voorbereid en wordt een voor-afspraak met de FDA in de tweede helft van dit jaar aangevraagd. Ook voor andere landen wordt gewerkt aan dossiers voor toelating. De rating van Theodoor Gilissen Bankiers voor Pharming is Hold in afwachting van de ontwikkelingen van Rhucin, een belangrijk product voor Pharming in de totale producten pijplijn.