De kasreserves (nu meer dan USD 23 miljard) dikken nog altijd aan en dat geeft het bedrijf ruimte voor meer licentieovereenkomsten en overnames in met name de biotechsector. Het terugdringen van de kosten verhoogt de winstgevendheid.

Het aandeel is nog altijd ondergewaardeerd gekeken naar de koers-winstverhouding, de koers in relatie tot de kasstroom en een zeker dividendrendement van 3,6%.

De analisten van ABN Amro verhogen het koersdoel van USD 28 naar 32 en handhaven de opinie kopen voor het aandeel Pfizer.

De kasreserves (nu meer dan USD 23 miljard) dikken nog altijd aan en dat geeft het bedrijf ruimte voor meer licentieovereenkomsten en overnames in met name de biotechsector. Het terugdringen van de kosten verhoogt de winstgevendheid. Het aandeel is nog altijd ondergewaardeerd gekeken naar de koers-winstverhouding, de koers in relatie tot de kasstroom en een zeker dividendrendement van 3,6%. De analisten van ABN Amro verhogen het koersdoel van USD 28 naar 32 en handhaven de opinie kopen voor het aandeel Pfizer.