De autoverkopen zijn dit jaar teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen 17 jaar, de Europese autosector is één grote puinhoop.

De bijkomende ontslagen komen bovenop de 8000 jobs die al eerder werden geschrapt. Er is geen sprake van vrijwillige ontslagen, volgens woordvoerder Jonathan Goodman zullen personeelsleden die het bedrijf verlaten niet worden vervangen. De koers van Peugeot is op de beurs van Parijs dit jaar al met 53% gedaald.

Erich Hauser, analist bij Credit Suisse Group AG in Londen, is van mening dat Peugeot er verstandig aan doet om niet te opteren voor vrijwillige ontslagen. Op die manier verlaten de goede mensen het bedrijf en blijven vaak alleen zij achter die slecht presteren.

De autoverkopen zijn dit jaar teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen 17 jaar, de Europese autosector is één grote puinhoop. De bijkomende ontslagen komen bovenop de 8000 jobs die al eerder werden geschrapt. Er is geen sprake van vrijwillige ontslagen, volgens woordvoerder Jonathan Goodman zullen personeelsleden die het bedrijf verlaten niet worden vervangen. De koers van Peugeot is op de beurs van Parijs dit jaar al met 53% gedaald. Erich Hauser, analist bij Credit Suisse Group AG in Londen, is van mening dat Peugeot er verstandig aan doet om niet te opteren voor vrijwillige ontslagen. Op die manier verlaten de goede mensen het bedrijf en blijven vaak alleen zij achter die slecht presteren.