Duitsland en de Verenigde Staten zullen in de komende dagen in het centrum van de belangstelling staan. In Duitsland zijn er vanzelfsprekend volgende zondag de Bundestagverkiezingen, die naar alle waarschijnlijkheid het kanselierschap van Angela Merkel zullen verlengingen.

De vraag is echter of ze met dezelfde coalitie zal mogen verder gaan. Maar eerst is er natuurlijk nog de FED-meeting waar al wekenlang naar wordt uitgekeken. Algemeen wordt verwacht dat de Amerikaanse centrale bank zal aankondigen dat het taperen kan beginnen.

Duitsland en de Verenigde Staten zullen in de komende dagen in het centrum van de belangstelling staan. In Duitsland zijn er vanzelfsprekend volgende zondag de Bundestagverkiezingen, die naar alle waarschijnlijkheid het kanselierschap van Angela Merkel zullen verlengingen. De vraag is echter of ze met dezelfde coalitie zal mogen verder gaan. Maar eerst is er natuurlijk nog de FED-meeting waar al wekenlang naar wordt uitgekeken. Algemeen wordt verwacht dat de Amerikaanse centrale bank zal aankondigen dat het taperen kan beginnen.