Laboratoire de la Mer, met hoofdzetel in Saint-Malo, Frankrijk, ontwikkelt en vermarkt natuurlijke, veilige en doeltreffende OTC producten binnen de snelgroeiende markt voor 'problemen aan de luchtwegen'.

De producten zijn ondersteund door wetenschappelijke claims die zijn aangetoond in klinische studies. De groep is wereldwijd actief in 50 landen dankzij meerdere distributiesamenwerkingen, ondermeer met Omega Pharma, die de producten verkoopt in de Benelux, Griekenland, Australië en Nieuw-Zeeland. Ze stellen momenteel 70 mensen tewerk.

Petercam: "Omega Pharma maakt de omzetcijfers op 19 oktober bekend. We verwachten dat het bedrijf sterke verkopen gaat bekendmaken, maar handhaven toch een advies houden. Het is onder andere wachten op de prijs verbonden aan de overname van Laboratoire de la Mer."

Laboratoire de la Mer, met hoofdzetel in Saint-Malo, Frankrijk, ontwikkelt en vermarkt natuurlijke, veilige en doeltreffende OTC producten binnen de snelgroeiende markt voor 'problemen aan de luchtwegen'. De producten zijn ondersteund door wetenschappelijke claims die zijn aangetoond in klinische studies. De groep is wereldwijd actief in 50 landen dankzij meerdere distributiesamenwerkingen, ondermeer met Omega Pharma, die de producten verkoopt in de Benelux, Griekenland, Australië en Nieuw-Zeeland. Ze stellen momenteel 70 mensen tewerk. Petercam: "Omega Pharma maakt de omzetcijfers op 19 oktober bekend. We verwachten dat het bedrijf sterke verkopen gaat bekendmaken, maar handhaven toch een advies houden. Het is onder andere wachten op de prijs verbonden aan de overname van Laboratoire de la Mer."