Sioen Industries besloot in 2009 om de nadruk te leggen op haar kernactiviteiten en daarom een aantal activiteiten af te stoten ("niet-voortgezette activiteiten"), waaronder de productie van afgewerkte schuifgordijnen en dekzeilen.

Een definitief akkoord wordt verwacht tegen mei 2011.

Roland International produceert afgewerkte schuifgordijnen en dekzeilen voor internationaal goederentransport.

De bedrijfsslogan "built stronger to last longer' verwoordt de filosofie van het bedrijf. Na een grondige herstructurering werd Roland International in 2009 te koop gesteld.

Petercam: "Ik zag goede resultaten bij Sioen, hoewel de marges lichtjes lager waren. Het advies houden blijft gehandhaafd."

Sioen Industries besloot in 2009 om de nadruk te leggen op haar kernactiviteiten en daarom een aantal activiteiten af te stoten ("niet-voortgezette activiteiten"), waaronder de productie van afgewerkte schuifgordijnen en dekzeilen. Een definitief akkoord wordt verwacht tegen mei 2011. Roland International produceert afgewerkte schuifgordijnen en dekzeilen voor internationaal goederentransport. De bedrijfsslogan "built stronger to last longer' verwoordt de filosofie van het bedrijf. Na een grondige herstructurering werd Roland International in 2009 te koop gesteld. Petercam: "Ik zag goede resultaten bij Sioen, hoewel de marges lichtjes lager waren. Het advies houden blijft gehandhaafd."