Peter Toogood (Old Broad Street Research): "De VS-economie zou in deze fase van de opleving veel sneller moeten groeien. Ik verwacht geen recessie, maar het economisch groeitempo kan in de tweede helft van het jaar wel gaan vertragen. Voor de tweede helft van het jaar reken ik nog op een groei van het Amerikaans BBP met zowat 1,50%."

Dat is weinig, want in deze fase van de economische opleving zou een BBP-groei met circa 6% logisch zijn. Toogood: "Toch is het mijn inziens tijd om nu aandelen te kopen. Alle berichtgeving is slecht, terwijl anderzijds er heel wat stabiele bedrijven zeer goedkoop noteren. Negeer daarom het slechte nieuws en koop aandelen van solide bedrijven op zwakke dagen."

Peter Toogood (Old Broad Street Research): "De VS-economie zou in deze fase van de opleving veel sneller moeten groeien. Ik verwacht geen recessie, maar het economisch groeitempo kan in de tweede helft van het jaar wel gaan vertragen. Voor de tweede helft van het jaar reken ik nog op een groei van het Amerikaans BBP met zowat 1,50%." Dat is weinig, want in deze fase van de economische opleving zou een BBP-groei met circa 6% logisch zijn. Toogood: "Toch is het mijn inziens tijd om nu aandelen te kopen. Alle berichtgeving is slecht, terwijl anderzijds er heel wat stabiele bedrijven zeer goedkoop noteren. Negeer daarom het slechte nieuws en koop aandelen van solide bedrijven op zwakke dagen."