Sinds zijn tapering-waarschuwing van 22 mei is Bernanke echter voorzichtig met het doen van uitspraken. Het woord Bitcoin kwam dan ook niet over zijn lippen. Die taak werd dan maar overgenomen door Peter Schiff. Deze goudkever geeft duidelijk de voorkeur aan goud boven Bitcoin.

De prijs van de virtuele munt is op een jaar tijd van 20 naar meer dan 600 dollar gestegen, waarbij Schiff toegeeft dat een virtuele munt niet gemanipuleerd kan worden. Bovendien wordt Bitcoin zoals goud en zilver 'gemijnd'. Bitcoin zou echter al over de top heen kunnen zijn, het zal volgens Schiff nooit een volwaardig subsituut voor goud worden.

Sinds zijn tapering-waarschuwing van 22 mei is Bernanke echter voorzichtig met het doen van uitspraken. Het woord Bitcoin kwam dan ook niet over zijn lippen. Die taak werd dan maar overgenomen door Peter Schiff. Deze goudkever geeft duidelijk de voorkeur aan goud boven Bitcoin. De prijs van de virtuele munt is op een jaar tijd van 20 naar meer dan 600 dollar gestegen, waarbij Schiff toegeeft dat een virtuele munt niet gemanipuleerd kan worden. Bovendien wordt Bitcoin zoals goud en zilver 'gemijnd'. Bitcoin zou echter al over de top heen kunnen zijn, het zal volgens Schiff nooit een volwaardig subsituut voor goud worden.