Schiff was ook één van de eersten om te beleggen in Australische en Nieuw-Zeelandse dollars, twee munten die het nog altijd erg goed doen. Halverwege het eerste decennium van deze eeuw was hij met Gary Shilling, John Mauldin en Jeremy Grantham één van de weinigen die waarschuwden voor een crash op de Amerikaanse huizenmarkt.

Maar op de allereerste plaats is Schiff een goudkever pur sang. Het goud zal naar 5000 dollar stijgen, zo blijft hij onverstoorbaar prediken. Die stijging zal hoofdzakelijk plaats vinden wanneer de koersen van een aantal belangrijke valuta's in elkaar storten. Zowel de dollar, de yen als de euro lopen gevaar.

Schiff was ook één van de eersten om te beleggen in Australische en Nieuw-Zeelandse dollars, twee munten die het nog altijd erg goed doen. Halverwege het eerste decennium van deze eeuw was hij met Gary Shilling, John Mauldin en Jeremy Grantham één van de weinigen die waarschuwden voor een crash op de Amerikaanse huizenmarkt. Maar op de allereerste plaats is Schiff een goudkever pur sang. Het goud zal naar 5000 dollar stijgen, zo blijft hij onverstoorbaar prediken. Die stijging zal hoofdzakelijk plaats vinden wanneer de koersen van een aantal belangrijke valuta's in elkaar storten. Zowel de dollar, de yen als de euro lopen gevaar.