Het vervelende aan inflatie is dat haar gedrag moeilijk te voorspellen valt. Ze kan plots opduiken als een dief in de nacht om in een wip en een zucht het financieel systeem te penetreren. In een scenario van galopperende inflatie kan de levensstandaard van heel wat mensen in gevaar komen.

De rijke 1% zal als verantwoordelijke voor situatie aangewezen worden, want zij hebben op geen enkel moment geprotesteerd tegen de politiek van de centrale bankiers die massaal geld uit de lucht hebben geplukt en die rijken zo nog rijker heeft gemaakt. Als de inflatie inderdaad doorbreekt, lijkt er een periode van grote sociale onrust op komst te zijn.

Het vervelende aan inflatie is dat haar gedrag moeilijk te voorspellen valt. Ze kan plots opduiken als een dief in de nacht om in een wip en een zucht het financieel systeem te penetreren. In een scenario van galopperende inflatie kan de levensstandaard van heel wat mensen in gevaar komen. De rijke 1% zal als verantwoordelijke voor situatie aangewezen worden, want zij hebben op geen enkel moment geprotesteerd tegen de politiek van de centrale bankiers die massaal geld uit de lucht hebben geplukt en die rijken zo nog rijker heeft gemaakt. Als de inflatie inderdaad doorbreekt, lijkt er een periode van grote sociale onrust op komst te zijn.