Martin Armstrong, de voormalige voorzitter van Princeton Economics International, ziet de toekomst somber in. De economische politiek zoals die in de periode na de Tweede Wereldoorlog werd gevoerd, staat op het punt van instorten. De grenzen van het model lijken te zijn bereikt.

De agenda van het socialisme heeft het idee verkondigd van een Utopia waar de staat er voor het volk is, maar dat idee blijkt niet meer dan ijle lucht te zijn. Er is een periode van grote sociale onrust op komst, een crash zal noodzakelijk zijn om daarna van nul af aan opnieuw te beginnen.

Martin Armstrong, de voormalige voorzitter van Princeton Economics International, ziet de toekomst somber in. De economische politiek zoals die in de periode na de Tweede Wereldoorlog werd gevoerd, staat op het punt van instorten. De grenzen van het model lijken te zijn bereikt. De agenda van het socialisme heeft het idee verkondigd van een Utopia waar de staat er voor het volk is, maar dat idee blijkt niet meer dan ijle lucht te zijn. Er is een periode van grote sociale onrust op komst, een crash zal noodzakelijk zijn om daarna van nul af aan opnieuw te beginnen.