De economische groei begint te vertragen, het gaat van kwaad naar erger en plots zijn we in een recessie beland. De economische cycli beslaan meestal een periode van ongeveer 5 jaar. Dat betekent dat momenteel het vet van de soep is en dat we een mindere periode tegemoet gaan.

De periode 2015-2020 kan een rampperiode worden voor de Verenigde Staten, zo blijkt een recent verschenen rapport. Als belangrijkste bewijs wordt verwezen naar de piek in de beurskoersen, piek die altijd gevolgd wordt door een correctie. Wanneer die zich doorzet, kan dit gepaard gaan met een forse economische terugval.

De economische groei begint te vertragen, het gaat van kwaad naar erger en plots zijn we in een recessie beland. De economische cycli beslaan meestal een periode van ongeveer 5 jaar. Dat betekent dat momenteel het vet van de soep is en dat we een mindere periode tegemoet gaan. De periode 2015-2020 kan een rampperiode worden voor de Verenigde Staten, zo blijkt een recent verschenen rapport. Als belangrijkste bewijs wordt verwezen naar de piek in de beurskoersen, piek die altijd gevolgd wordt door een correctie. Wanneer die zich doorzet, kan dit gepaard gaan met een forse economische terugval.