We worden namelijk langs alle kanten bedreigd, vluchten is dus gewoon onmogelijk. Er is natuurlijk de Europese schuldencrisis die van kwaad naar erger evolueert en waarbij als volgende landen eerst Italië en vervolgens Frankrijk in de vuurlinie gaan komen te liggen.

2013 kondigt zich als zeer moeilijk jaar aan

Maar Europa is maar één facet van het verhaal. De Amerikaanse economie evolueert op haar beurt van kwaad naar erger. Ondanks massale financiële inspanningen heeft president Barack Obama de economische motor niet op gang gekregen. Volgend jaar dreigen we opnieuw in een recessie belanden.

China dreigt eveneens een economische puinhoop te worden, de inspanningen om de binnenlandse consumptie aan te moedigen kwamen te laat en waren te beperkt.

Ook voor China dreigt 2013 het jaar van de grote problemen te worden. Daarnaast is er nog het probleem van de situatie met Iran, situatie die volgend jaar eveneens zou kunnen exploderen. Inderdaad, de perfecte storm komt volgens Roubini onze richting uit.

We worden namelijk langs alle kanten bedreigd, vluchten is dus gewoon onmogelijk. Er is natuurlijk de Europese schuldencrisis die van kwaad naar erger evolueert en waarbij als volgende landen eerst Italië en vervolgens Frankrijk in de vuurlinie gaan komen te liggen. 2013 kondigt zich als zeer moeilijk jaar aan Maar Europa is maar één facet van het verhaal. De Amerikaanse economie evolueert op haar beurt van kwaad naar erger. Ondanks massale financiële inspanningen heeft president Barack Obama de economische motor niet op gang gekregen. Volgend jaar dreigen we opnieuw in een recessie belanden. China dreigt eveneens een economische puinhoop te worden, de inspanningen om de binnenlandse consumptie aan te moedigen kwamen te laat en waren te beperkt. Ook voor China dreigt 2013 het jaar van de grote problemen te worden. Daarnaast is er nog het probleem van de situatie met Iran, situatie die volgend jaar eveneens zou kunnen exploderen. Inderdaad, de perfecte storm komt volgens Roubini onze richting uit.