Gezien de hoge stand van de RSI-indicator verwacht de analisten van Leleux de komende weken een pauze in de rentestijging. Merk op dat in het verleden een RSI van 80 punten aanleiding was voor een sterke daling van de Amerikaanse rente op lange termijn.

Als de verwachte daling onder 2,08% zou duiken, sluiten ze niet uit dat na verloop van tijd opnieuw recorddieptepunten zullen opgetekend worden. Wie "short" wil gaan op Amerikaanse Treasuries heeft volgens de analisten van Leleux best nog even geduld.

Gezien de hoge stand van de RSI-indicator verwacht de analisten van Leleux de komende weken een pauze in de rentestijging. Merk op dat in het verleden een RSI van 80 punten aanleiding was voor een sterke daling van de Amerikaanse rente op lange termijn. Als de verwachte daling onder 2,08% zou duiken, sluiten ze niet uit dat na verloop van tijd opnieuw recorddieptepunten zullen opgetekend worden. Wie "short" wil gaan op Amerikaanse Treasuries heeft volgens de analisten van Leleux best nog even geduld.