Het vertrouwen in hun leiderschap nadert stilaan het nulpunt, maar dat gebrek aan vertrouwen heeft zich inmiddels ook uitgebreid naar de financiële markten. Die worden namelijk door de overheden in aanzienlijke mate gemanipuleerd, waarbij de beleggers in feite een onbestaande wereld wordt voorgeschoteld.

De regeringsleiders hebben samen met de centrale banken een scenario voor een film uitgewerkt, waarbij een happy end echter uitgesloten lijkt. Paul Singer denkt dat dit alles slecht zal aflopen, want de problemen zijn zo complex geworden en het financieel systeem is zo geleveraged dat een goede afloop vrijwel uitgesloten lijkt.

Het vertrouwen in hun leiderschap nadert stilaan het nulpunt, maar dat gebrek aan vertrouwen heeft zich inmiddels ook uitgebreid naar de financiële markten. Die worden namelijk door de overheden in aanzienlijke mate gemanipuleerd, waarbij de beleggers in feite een onbestaande wereld wordt voorgeschoteld. De regeringsleiders hebben samen met de centrale banken een scenario voor een film uitgewerkt, waarbij een happy end echter uitgesloten lijkt. Paul Singer denkt dat dit alles slecht zal aflopen, want de problemen zijn zo complex geworden en het financieel systeem is zo geleveraged dat een goede afloop vrijwel uitgesloten lijkt.