De bekende hedge fonds beheerder Stanley Druckenmiller is bezig aan een tocht langs de campussen van de universiteiten om op te roepen tot gezond verstand. Hij spreekt van "Generational Theft", waarbij de jeugd zou worde bestolen door de huidige oudere generatie.

Paul Krugman probeert ons gerust te stellen: er is niets aan de hand en wat Druckenmiller doet is niets anders dan paniekzaaierij. De Amerikaanse centrale bank is goed op weg om de economie op het juiste spoor te zetten, aan het probleem van de schulden kan later nog wel iets gedaan worden.

De bekende hedge fonds beheerder Stanley Druckenmiller is bezig aan een tocht langs de campussen van de universiteiten om op te roepen tot gezond verstand. Hij spreekt van "Generational Theft", waarbij de jeugd zou worde bestolen door de huidige oudere generatie. Paul Krugman probeert ons gerust te stellen: er is niets aan de hand en wat Druckenmiller doet is niets anders dan paniekzaaierij. De Amerikaanse centrale bank is goed op weg om de economie op het juiste spoor te zetten, aan het probleem van de schulden kan later nog wel iets gedaan worden.