Paul Krugman leeft in een fantasiewereld, aldus Tyler Durden van Zero Hedge. In die fantasiewereld worden economische wetten probleemloos opgeheven, is spaarzaamheid een ondeugd en zijn zeepbellen de normaalste zaak van de wereld geworden.

Volgens Krugman is sparen iets van de duivel en daarom mogen spaarders geen rente op hun geld ontvangen. Hij eist niet meer of niet minder dan euthanasie voor de renteniers. Volgens Durden zal dit uiteindelijk lijden tot grote economische problemen in een niet zo verre toekomst.

Paul Krugman leeft in een fantasiewereld, aldus Tyler Durden van Zero Hedge. In die fantasiewereld worden economische wetten probleemloos opgeheven, is spaarzaamheid een ondeugd en zijn zeepbellen de normaalste zaak van de wereld geworden. Volgens Krugman is sparen iets van de duivel en daarom mogen spaarders geen rente op hun geld ontvangen. Hij eist niet meer of niet minder dan euthanasie voor de renteniers. Volgens Durden zal dit uiteindelijk lijden tot grote economische problemen in een niet zo verre toekomst.