Paul Krugman is dus de kop van jut bij de Bitcoin aanhangers die hem nu met zijn verleden confronteren. Hij heeft geen goed woord over voor de virtuele munt, maar is blijkbaar vergeten dat hij enkele jaren geleden in Enron is blijven geloven ondanks de wanpraktijken bij dit bedrijf.

Volgens Byrne heeft Krugman in het verleden wel goede ideeën gehad, maar zit hij nu compleet vastgeroest in zijn Keynesiaanse stellingen. Hij is een econoom van de oude stempel die over nieuwe zaken maar beter zijn mond houdt omdat hij er toch niets van afweet.

Paul Krugman is dus de kop van jut bij de Bitcoin aanhangers die hem nu met zijn verleden confronteren. Hij heeft geen goed woord over voor de virtuele munt, maar is blijkbaar vergeten dat hij enkele jaren geleden in Enron is blijven geloven ondanks de wanpraktijken bij dit bedrijf. Volgens Byrne heeft Krugman in het verleden wel goede ideeën gehad, maar zit hij nu compleet vastgeroest in zijn Keynesiaanse stellingen. Hij is een econoom van de oude stempel die over nieuwe zaken maar beter zijn mond houdt omdat hij er toch niets van afweet.