De kritiek op Krugman en diens opvattingen zwelt echter aan. Hij helpt mee zeepbellen blazen, zo wordt vaak gezegd. De professor schat de huidige situatie totaal verkeerd in, zijn tegenstanders beweren dat de FED meer kwaad dan goed doet door een te ruime monetaire politiek te voeren.

Uiteindelijk wordt de noodlottige politiek uit de afgelopen jaren zonder veel nadenken verder gezet, algemeen heerst een houding van 'we zullen zien'. Het is een misverstand dat het blazen van financiële zeepbellen uiteindelijk zal leiden tot volledige tewerkstelling.

De kritiek op Krugman en diens opvattingen zwelt echter aan. Hij helpt mee zeepbellen blazen, zo wordt vaak gezegd. De professor schat de huidige situatie totaal verkeerd in, zijn tegenstanders beweren dat de FED meer kwaad dan goed doet door een te ruime monetaire politiek te voeren. Uiteindelijk wordt de noodlottige politiek uit de afgelopen jaren zonder veel nadenken verder gezet, algemeen heerst een houding van 'we zullen zien'. Het is een misverstand dat het blazen van financiële zeepbellen uiteindelijk zal leiden tot volledige tewerkstelling.