Dat de openbare schuld is gestegen van 40 tot 75% van het BBP over een periode van zes jaar is volgens hem geen reden om wakker te blijven liggen. Van een schuldenspiraal, nu of in de toekomst, kan volgens deze universiteitsprofessor geen sprake zijn. Paul Krugman blijft zijn eigen sprookjes geloven, zo stelt Tyler Durden van Zero Hedge.

De Keynesiaanse hogepriesters hebben verklaard dat de rente voor eeuwig en drie dagen laag zal blijven en dan is dat volgens Krugman ook zo. Maar hij vergeet daarbij dat een stijging van de rente in de komende jaren de Amerikaanse overheidsschulden helemaal kan doen ontsporen.

Dat de openbare schuld is gestegen van 40 tot 75% van het BBP over een periode van zes jaar is volgens hem geen reden om wakker te blijven liggen. Van een schuldenspiraal, nu of in de toekomst, kan volgens deze universiteitsprofessor geen sprake zijn. Paul Krugman blijft zijn eigen sprookjes geloven, zo stelt Tyler Durden van Zero Hedge. De Keynesiaanse hogepriesters hebben verklaard dat de rente voor eeuwig en drie dagen laag zal blijven en dan is dat volgens Krugman ook zo. Maar hij vergeet daarbij dat een stijging van de rente in de komende jaren de Amerikaanse overheidsschulden helemaal kan doen ontsporen.