ThromboGenics en ontwikkelingspartner BioInvent ontvangen een mijlpaalbetaling van €10 miljoen van Roche volgens de strategische alliantieovereenkomst, ondertekend in juni 2008.

ThromboGenics, dat TB-403 ontdekte, ontvangt 60% en BioInvent 40% van alle inkomsten uit de alliantie met Roche voor dit anti-kanker antilichaam.

Patrik De Haes, CEO van ThromboGenics, verduidelijkt, "Wij zijn zeer verheugd dat wij vandaag opnieuw een belangrijke mijlpaal kunnen aankondigen, ditmaal omdat Roche besloten heeft om de klinische ontwikkeling van TB-403 verder te zetten. De start van deze studie door Roche is een positieve wending en het bevestigt dat ThromboGenics en BioInvent hun deel van de klinische ontwikkeling succesvol hebben afgerond. Wij waren altijd overtuigd dat selectief blokkeren van de bloedvatvorming een belangrijke rol kan spelen in de behandeling van kanker, en we kijken uit naar de resultaten van deze nieuwe studie."

ThromboGenics en ontwikkelingspartner BioInvent ontvangen een mijlpaalbetaling van €10 miljoen van Roche volgens de strategische alliantieovereenkomst, ondertekend in juni 2008. ThromboGenics, dat TB-403 ontdekte, ontvangt 60% en BioInvent 40% van alle inkomsten uit de alliantie met Roche voor dit anti-kanker antilichaam. Patrik De Haes, CEO van ThromboGenics, verduidelijkt, "Wij zijn zeer verheugd dat wij vandaag opnieuw een belangrijke mijlpaal kunnen aankondigen, ditmaal omdat Roche besloten heeft om de klinische ontwikkeling van TB-403 verder te zetten. De start van deze studie door Roche is een positieve wending en het bevestigt dat ThromboGenics en BioInvent hun deel van de klinische ontwikkeling succesvol hebben afgerond. Wij waren altijd overtuigd dat selectief blokkeren van de bloedvatvorming een belangrijke rol kan spelen in de behandeling van kanker, en we kijken uit naar de resultaten van deze nieuwe studie."