Belangrijk is dat de studie eveneens de positieve resultaten van de eerste Fase III studie met microplasmine bevestigde. De resultaten van de tweede Fase III studie (TG-MV-007) werden voor de eerste keer gepresenteerd op de American Society of Retina Specialists (ASRS) Annual Meeting door Dr. J. Michael Jumper (West Coast Retina en U.C. San Francisco, Californië, V.S.).

De studie rekruteerde 326 patiënten in 48 centra in Europa en de V.S.

De gedetailleerde positieve Fase III resultaten van de eerste MIVI-TRUST studie (TG-MV-006) werden gepresenteerd op het World Ophthalmology Congress in Berlijn in juni 2010.

De resultaten van de gecombineerde analyse van beide studies zullen gepresenteerd worden tijdens het eerstvolgende EURETINA Congres (European Society of Retina Specialists) in Parijs op 4 september door Prof. Peter Stalmans (Universitaire Ziekenhuizen Leuven, België).

Patrik De Haes, CEO van ThromboGenics, licht toe, "Ik ben zeer verheugd dat de gegevens van de TG-MV-007 die gisteren werden gepresenteerd de positieve resultaten van de eerste studie bevestigen en duidelijk aantonen dat microplasmine het potentieel heeft om een aanzienlijke impact te hebben op de behandeling van vitreoretinale aandoeningen. In de loop van de volgende maanden zullen vooraanstaande onderzoekers die deelgenomen hebben aan deze studies, de veelbelovende resultaten van het MIVI-TRUST programma verder presenteren aan retinaspecialisten op een aantal internationale congressen in het domein van de oogheelkunde. Gezien het succes van het gehele Fase III programma, ben ik ervan overtuigd dat microplasmine zowel voor patiënten als retina specialisten een uiterst aantrekkelijk alternatief kan bieden voor de behandeling van een aantal retinale aandoeningen."

Belangrijk is dat de studie eveneens de positieve resultaten van de eerste Fase III studie met microplasmine bevestigde. De resultaten van de tweede Fase III studie (TG-MV-007) werden voor de eerste keer gepresenteerd op de American Society of Retina Specialists (ASRS) Annual Meeting door Dr. J. Michael Jumper (West Coast Retina en U.C. San Francisco, Californië, V.S.). De studie rekruteerde 326 patiënten in 48 centra in Europa en de V.S. De gedetailleerde positieve Fase III resultaten van de eerste MIVI-TRUST studie (TG-MV-006) werden gepresenteerd op het World Ophthalmology Congress in Berlijn in juni 2010. De resultaten van de gecombineerde analyse van beide studies zullen gepresenteerd worden tijdens het eerstvolgende EURETINA Congres (European Society of Retina Specialists) in Parijs op 4 september door Prof. Peter Stalmans (Universitaire Ziekenhuizen Leuven, België). Patrik De Haes, CEO van ThromboGenics, licht toe, "Ik ben zeer verheugd dat de gegevens van de TG-MV-007 die gisteren werden gepresenteerd de positieve resultaten van de eerste studie bevestigen en duidelijk aantonen dat microplasmine het potentieel heeft om een aanzienlijke impact te hebben op de behandeling van vitreoretinale aandoeningen. In de loop van de volgende maanden zullen vooraanstaande onderzoekers die deelgenomen hebben aan deze studies, de veelbelovende resultaten van het MIVI-TRUST programma verder presenteren aan retinaspecialisten op een aantal internationale congressen in het domein van de oogheelkunde. Gezien het succes van het gehele Fase III programma, ben ik ervan overtuigd dat microplasmine zowel voor patiënten als retina specialisten een uiterst aantrekkelijk alternatief kan bieden voor de behandeling van een aantal retinale aandoeningen."