Patrick Moonen (ING): "De koers van yen kan van doorslaggevend belang worden voor de evolutie van de Japanse beurs. Het is dus vooral zaak om de yen in de gaten te houden. De yen kan in koers gaan stijgen omdat er opnieuw kapitaal richting Japan vloeit, kapitaal dat nodig is om de heropbouw van het land te financieren."

De sterkere yen heeft echter ook een keerzijde. Moonen: "De export kan onder druk komen te staan vanwege de sterkere yen. Bovendien is de Japanse beurs negatief gecorreleerd met de yen. Het zal dus mogelijk de yen zijn die van doorslaggevend belang gaat worden voor de evolutie van de beurskoersen in Japan."

Patrick Moonen (ING): "De koers van yen kan van doorslaggevend belang worden voor de evolutie van de Japanse beurs. Het is dus vooral zaak om de yen in de gaten te houden. De yen kan in koers gaan stijgen omdat er opnieuw kapitaal richting Japan vloeit, kapitaal dat nodig is om de heropbouw van het land te financieren." De sterkere yen heeft echter ook een keerzijde. Moonen: "De export kan onder druk komen te staan vanwege de sterkere yen. Bovendien is de Japanse beurs negatief gecorreleerd met de yen. Het zal dus mogelijk de yen zijn die van doorslaggevend belang gaat worden voor de evolutie van de beurskoersen in Japan."